SAA anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei

SAA anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 mai 2023

Ne bucurăm să anunțăm promovarea a trei colegi începând cu data de 1 mai 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Felicitări lui Bogdan Florea, Andreei Stanciu și lui Mihai Iorga pentru promovarea în rolurile de Senior Associate.

Promovarea acestora în noile poziții reprezintă recunoașterea muncii lor asidue, a implicării lor semnificative și a contribuției în multe proiecte complexe.

Bogdan Florea (Dreptul Muncii/ Dreptul Construcțiilor și Achiziții Publice) s-a alăturat echipei SAA în anul 2016, mai întâi în stagiu de practică, iar ulterior în anul 2018 în calitate de avocat stagiar. Fiind un membru valoros al echipei noastre, care și-a dovedit întotdeauna dedicarea și devotamentul față de strategia și principiile SAA, Bogdan a avut rezultate remarcabile și a performat excepțional, fiind întotdeauna orientat către nevoile clientului. Inițial Bogdan a fost implicat în principal în proiecte de Dreptul muncii, iar ulterior, Bogdan s-a specializat și în domeniul Dreptului construcțiilor și Achizițiilor Publice.

În ultimii ani, treptat, odată cu aprofundarea și extinderea ariilor de drept acoperite, Bogdan și-a crescut gradului de independența în îndeplinirea mandatelor primite, reușind să gestioneze în mod eficient inlclusiv proiecte cu caracter de noutate la nivelul departamentului.

Andreea Stanciu (Litigii) este un avocat cu aproximativ 7 ani de experiență profesională. Ea s-a alăturat echipei SAA în ianuarie 2020 în cadrul departamentului de litigii, unde a acumulat experiență într-o gama variată de litigii. Andreea s-a specializat în litigii civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților în dosare de litigii cu profesioniști, dreptul muncii, executari silite și dreptul proprietății intelectuale.

Mihai Iorga (Litigii) s-a alăturat departamentului de Litigii în decembrie 2020 și are aproximativ 7 ani de experiență profesională în domeniul juridic. Mihai s-a specializat în reprezentarea clienților locali și internaționali activi în diverse sectoare industriale într-o gama variată de litigii, precum litigii de drept imobiliar și litigii care implică aspecte de urbanism, litigii de dreptul muncii, precum și în proceduri de revendicări.

Referindu-se la această rundă de promovări, Silviu Stratulat, Managing Partner, a declarat: „Felicitări celor trei avocați promovați pentru această realizare! Ei sunt profesioniști remarcabili, talentați, cu abilități și experiență excepționale, care ilustrează cultură dinamică și inovativă, ce stă la baza firmei noastre.

Pentru mai multe informații cu privire la această știre sau la serviciile oferite de firma de avocatură Stratulat Albulescu, va rugăm să o contactați pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
promovare