Schimbări în managementul PayU România

Schimbări în managementul PayU România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2020

Marius Costin, Country Manager PayU România din anul 2015, preia funcția de Head of EMEA High Velocity and US Global Account Team în cadrul PayU și va fi responsabil de gestionarea celor mai mari comercianți ai companiei, precum și de dezvoltarea de noi parteneriate cu clienți de același calibru. Acesta va avea în subordine echipele din EMEA și US de Sales, Sales Engeneering și Lead Generation. Prin această schimbare, managerul român, cu 17 ani de experiență în 4 industrii diferite, devine unul dintre cei mai importanți executivi ai PayU, jucător global în domeniul fintech.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conducerea PayU România va fi preluată de Elena Gheorghe, fostul Business Development Manager al companiei. Principalele responsabilități pe termen scurt și mediu vor fi dezvoltarea portofoliului de soluții de plată, a parteneriatelor cu platformele de e-commerce, susținerea comercianților locali prin extinderea transfrontalieră și facilitarea intrării de noi branduri internaționale pe piața locală.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Managerul Lăptăria cu Caimac: Venim pe bursă în septembrie-octombrie, ne lansăm în Italia și Luxemburg. Sticlă în România - misiune imposibilă. România să copieze Italia CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Managerul Lăptăria cu Caimac: Venim pe bursă în septembrie-octombrie, ne lansăm în Italia și Luxemburg. Sticlă în România - misiune imposibilă. România să copieze Italia

PayU este divizia fintech și de plăți online a Prosus, un grup global din domeniul online și unul dintre cei mai mari investitori în tehnologie din lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
payu românia
elena gheorghe