Tu unde mergi de Revelion?

Tu unde mergi de Revelion?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 dec 2015

Fie că îți petreci sărbătorile de iarnă într-o pensiune din Maramureș, la schi în Austria sau într-un jungle safari prin Africa de Sud, un lucru e sigur: nu trebuie să îți mai faci griji în ceea ce privește accesul la internet. Vei posta câte poze vrei pe Instagram sau Facebook și îți poți informa prietenii în timp real, din toate locurile pe unde ajungi. O să vezi, e simplu cu rețeaua FON

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

 
Probabil că în călătoriile tale s-a întâmplat de multe ori să nu-ți meargă internetul în camera de hotel și totuși te-ai abținut să-ți activezi rețeaua de date pentru a nu te trezi cu o factură generoasă. O vacanță reușită este, până la urmă, o vacanță în care poți să și împărtășești cu prietenii experiențele tale.  

Acum avem FON. Este prima rețea publică de acces Wi-Fi construită de persoane din întreaga lume. Pentru a o accesa, trebuie să ai internet fix de la Telekom Romania și să împarți conexiunea Wi-Fi de acasă cu alți utilizatori ocazionali. Vorbim de maximum 2 Mbps și până la 2 utilizatori conectați în același timp, iar atunci când nimeni altcineva nu este conectat, poți folosi întreaga bandă a conexiunii fixe. La rândul tău, te vei putea bucura de conexiunea Wi-Fi a celorlalți membri FON de fiecare dată pleci de acasă.

Până în acest moment, FON a ajuns la peste 30.000 de puncte de acces Wi-Fi în România și peste 17 milioane în străinătate. Asta înseamnă că de-acum o să ai internet indiferent cât de colorate, exotice sau îndepărtate sunt escapadele tale, în țări precum Franța, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Grecia, Croația, Portugalia, Brazilia, Japonia, Rusia, Statele Unite, Africa de Sud și Australia.

Avantajele de a fi conectat la FON sunt destule. Ok, acum știi că ai acces gratuit la Internet prin Wi-Fi de pe smartphone, tabletă și laptop oriunde în comunitatea FON, astfel încât poți să renunți la utilizarea internetului în roaming pentru că te conectezi gratuit la Fonspot-uri când călătorești în afară țării. De asemenea, cu aplicația gratuită FON descărcată din App Store sau Google Play ești conectat automat la Internet, de fiecare dată când aplicația va detecta un Fonspot.

Pentru a intra în comunitatea FON trebuie doar să ai un abonament de Internet fix de la Telekom și un router wireless Huawei HG 658 sau Sercomm Speedport W724V. Apoi faci așa: intri în contul tău MyAccount, iar dacă nu ai, îl poți crea imediat pe www.telekom.ro, în secțiunea MyAccount. Accesezi pagina Administrare Fon și activezi opțiunea. Contul tău va fi creat imediat, iar datele tale de autentificare (utilizator și parolă) vor fi vizibile în pagina Administrare Fon. 

Opțiunea Fon poate fi activată și dezactivată oricând, fără costuri suplimentare, din contul tău MyAccount, prin apel la 1234 sau într-unul din magazinele Telekom. E simplu să fii mobil. Trebuie doar să fii informat. Acum spune, te-ai hotărât? Tu unde vei avea internet gratis anul ăsta de Revelion? Vin sărbătorile și ai timp liber doar pentru tine.

viewscnt
Afla mai multe despre
revelion 2016
fon
telekom romania
facebook