Strategie: Pegas scade cu 15% prețurile tuturor bicicletelor și pregătește deschiderea de noi magazine

Strategie: Pegas scade cu 15% prețurile tuturor bicicletelor și pregătește deschiderea de noi magazine
scris 18 feb 2019

Producătorul local de biciclete Pegas a decis să scadă cu 15% prețurile tuturor bicicletelor și pregătește deschiderea a două noi magazine în țară, după cele trei inaugurate anul trecut, plus vânzarea a trei noi francize.

Brașov și Iași sunt orașele în care primăvara va aduce noile reprezentanțe ale producătorului român de biciclete. 

Comerțul online duce piața de poștă și curierat peste pragul de 4 miliarde lei. Micii jucători au început să piardă teren, multe firme fără angajați și cu perspective de închidere CITEȘTE ȘI Comerțul online duce piața de poștă și curierat peste pragul de 4 miliarde lei. Micii jucători au început să piardă teren, multe firme fără angajați și cu perspective de închidere

Pegas are în acest moment șapte magazine proprii în toată țara, o franciză la Brașov și își vinde produsele în alte circa 300 de magazine partenere.

Bicicletele Pegas au apărut pe piață la începutul anilor ‘70, fiind produse la fabrica de armament din Zărnești - “6 Martie”, redenumită Tohan Zărnești.

În anii de glorie, fabrica producea lunar 30.000 de biciclete. 

Ținta conducerii companiei este atingerea unui business de 5 milioane de euro până în 2020.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pegas
bicicleta