TeraPlast își extinde lanțul logistic cu un centru de distribuție

TeraPlast își extinde lanțul logistic cu un centru de distribuție
scris 6 feb 2023

TeraPlast își întărește puterea de acoperire geografică în România prin deschiderea unui nou depozit în sud-estul țării, în Galați.

Unitatea reprezintă un centru logistic de aprovizionare și livrare pentru județele Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Ialomița și Constanța. 

PROFIT NEWS TV Alexandru Cristescu, membru în CA Norofert, mesaj către antreprenori: Vă rog considerați piața AeRO să va listați companiile. Sunt bani aici pentru dezvoltare și nu e greu să faci o guvernanță corporativă bună CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Alexandru Cristescu, membru în CA Norofert, mesaj către antreprenori: Vă rog considerați piața AeRO să va listați companiile. Sunt bani aici pentru dezvoltare și nu e greu să faci o guvernanță corporativă bună

TeraPlast are în momentul de față 7 puncte de distribuție proprii pe teritoriul României. Depozitul din Ungaria este, de asemenea, operațional. 

Deși profitul grupului TeraPlast a scăzut în exercițiul financiar precedent, anul 2022 a fost al 2-lea cel mai bun din istoria companiei. La raportarea anuală preliminară, TeraPlast Bistrița (TRP) a indicat un declin de 64% al profitului net, la 15,4 milioane lei, și o scădere de 29% a câștigului pretaxare EBITDA, la 52,7 milioane lei, majorarea de 16% a afacerilor la 711 milioane lei venind mult din inflație, întrucât cantitățile livrate au coborât cu 4%.

Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Începând cu 2 iulie 2008, TeraPlast SA este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP. 

viewscnt
Afla mai multe despre
teraplast
depozit