Touroperator: Rezervările tip early booking pentru litoralul românesc au crescut cu 30% față de anul trecut

Touroperator: Rezervările tip early booking pentru litoralul românesc au crescut cu 30% față de anul trecut
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2018

Rezervările de tip early booking pentru litoralul românesc au crescut în acest an cu 30% față de anul trecut, a anunțat marți Paradis - Vacanțe de Vis, unul din cei mai importanți touroperatori specializați pe litoralul românesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Touroperatorul român a adus peste 100.000 de turiști români și 6.000 de străini în 2017 pe litoral, scrie News.ro.

„Vânzările early booking înregistrează, în acest an, o creștere de 30% față de 2017. Cresterea se va accentua odată cu intrarea masivă pe piață, începând cu sfârșitul lunii februarie, a voucherelor de vacanță”, spune Aurelian Marin, director general și fondator Paradis - Vacanțe de Vis.

Burcea, ANAT: Proiectul de lege a Turismului este un paleativ, nu ceva revoluționar, care să schimbe lucrurile. În România sunt puține hoteluri, iar tarifele pentru străini sunt mari. CITEȘTE ȘI Burcea, ANAT: Proiectul de lege a Turismului este un paleativ, nu ceva revoluționar, care să schimbe lucrurile. În România sunt puține hoteluri, iar tarifele pentru străini sunt mari.

Potrivit specialiștilor companiei, top 3 al stațiunilor de pe litoral în funcție de cererea pentru acest an este condus, ca de obicei, de Mamaia, urmată de Eforie și Venus.

Aurelian Marin mai spune că anul 2018 aduce o serie de noi tendințe și noutăți pentru litoralul românesc. Una dintre acestea este că vor crește solicitările pe pachetele cu avionul pe zborurile interne către litoral, dar vor crește ”cantitativ și calitativ” și evenimentele pe litoral.

În ceea ce privește Festivalul Neversea, care va dura patru zile, ”turiștii care se vor grăbi să-și facă rezervări de cazare vor avea acces la tarife foarte bune întrucât negocierea acestor pachete s-a făcut încă din vara anului 2017”, mai spune Aurelian Marin.

Se va lansa totodată un nou zbor charter, cu două frecvențe săptămânale, pe ruta Tallin (Estonia) – Constanța.

Touroperatorul are în portofoliu peste 400 de hoteluri aflate în zona de litoral, precum și parteneriate cu companii aeriene.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
early booking
rezervari