TransferGo - finanțare de la unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din Europa

TransferGo - finanțare de la unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din Europa
scris 15 mai 2019

Compania de transferuri online internaționale rapide TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari din partea Seventure Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din Europa. 

Investiția urmează seriei B de finanțare, încheiate cu succes la finalul anului 2018. La sfârșitul celei de a doua etape, TransferGo a raportat un total de 17,5 milioane de dolari, pentru a fi investiți în inovație și extinderea la nivel global. În paralel, pe Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial.

FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor CITEȘTE ȘI FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor

La începutul anului, TransferGo a anunțat că a atins un total de un milion de utilizatori la nivel global, continuând să se extindă într-un ritm mediu de 2.000 de noi utilizatori pe zi. Încă de la lansare, în 2012, rata de creștere raportată a fost de 100% pe an. 

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015. 

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare.

Compania a fost înființată în anul 2012, în Marea Britanie, unde se află și sediul central.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
finantare