Tranzacție pe piața IT - Distribuitorul român de soluții și produse IT NetSafe, preluat de Grupul Nuvias

Tranzacție pe piața IT - Distribuitorul român de soluții și produse IT NetSafe, preluat de Grupul Nuvias
scris 4 apr 2022

Distribuitorul român de soluții și produse IT NetSafe, cu afaceri de peste 40 milioane lei în 2020, a fost preluat de Grupul Nuvias, cu sediul în Marea Britanie, antreprenorul Doru Manea, acționar principal, urmând să își păstreze funcția de CEO.

Netsafe, pe piață de 15 ani, mai are birouri în Croația și Bulgaria.

În 2020, conform celor mai recente date, compania a avut afaceri de circa 40 milioane lei și un profit net de 3,4 milioane lei.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

NetSafe va continua să opereze sub brandul  existent, dar ca o companie a Grupului Nuvias.

Nuvias are operațiuni în 16 țări europene și circa 450 de angajați.

Compania de analiză Canalys estimează că piața de securitate cibernetică și infrastructură IT din Europa Centrală și de Est va crește cu o rată de peste 7% în 2022, având o piață potențială de 4 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
netsafe