Tranzacție: Superbet preia 60% din Lucky 7

Tranzacție: Superbet preia 60% din Lucky 7
scris 27 iul 2020

Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, a preluat 60% din acțiunile companiei Lucky 7, care operează pe piața de casino și sloturi online, fondată în Malta de Olof Örn și Magnus Petersson.

Povestea Superbet poate fi văzută AICI.

Fondat în 2008, Superbet are la acest moment o rețea de circa 1.200 de agenții.

Superbet Holding România operează ca branduri de retail Superbet, GoBet și Magic Jackpot.

În primăvara anului trecut, fondul american de investiții Blackstone a intrat în acționariatul Superbet cumpărând un pachet minoritar de acțiuni în schimbul a 175 milioane euro.

EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina

În România, Superbet are peste 3.500 de angajați și o cifră de afaceri de 250 milioane euro anul trecut. În 2017 a intrat și pe piața din Polonia, având astăzi birouri și în Austria, Croația, Malta, Serbia, Marea Britanie.

Blackstone este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții ale lumii, cu active în administrare de 512 miliarde dolari, intrând recent în România și pe piața de logistică.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
pariu