Superbet deschide 50 de agenții de pariuri în Polonia. Anul viitor, compania va intra în Serbia și Slovacia

Superbet deschide 50 de agenții de pariuri în Polonia. Anul viitor, compania va intra în Serbia și Slovacia
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2017

Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, recent listat la Bursa de Valori București, și-a lansat oficial operațiunile pe piața din Polonia, iar până la sfârșitul anului va avea funcționale 50 de agenții. Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet România, a declarat pentru News.ro că a format deja echipe pentru ca anul viitor să poată intra și pe piețele din Serbia și Slovacia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Superbet Polonia a obținut licență de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.

Primele agenții din Polonia se deschid în această săptămână, iar principalele orașe în care brandul românesc va fi prezent sunt Varșovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan și Gdansk.

"Sperăm ca până la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 să avem funcționale 100 de agenții. În prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil și licența pentru a opera online și vom lansa superbet.pl", spune Ardeleanu.

Cehii de la Fortuna Entertainment Group, implicați în pariuri sportive, au devenit sponsori ai echipei naționale de fotbal pentru 4 ani CITEȘTE ȘI Cehii de la Fortuna Entertainment Group, implicați în pariuri sportive, au devenit sponsori ai echipei naționale de fotbal pentru 4 ani

Investiția în agențiile din Polonia ajunge la câteva milioane de euro și se estimează că va fi amortizată în câțiva ani.

”Pentru anul viitor, urmează să construim echipe în Serbia și în Slovacia. Am ales aceste țări ca urmare a studiului de piață pe care l-am făcut. O astfel de decizie depinde foarte mult de echipele de management locale”, spune oficialul Superbet, pentru News.ro.

În România, Superbet are peste 1.000 de agenții și are în plan să mai deschidă noi unități anul viitor.

”Piața poloneză are un potențial uriaș – este cea mai mare din regiunea Europei Centrale și de Est - și de aceea este foarte importantă pentru noi. Vrem să exploatăm cât mai mult acest potențial, mai ales după adoptarea noilor reglementări care o fac și mai atractivă. Obținerea licenței pentru un operator străin nu a fost deloc un demers ușor, dar licențierea nu garantează succesul ", spune Aleš Dobeš, CEO al Superbet Polonia.

Ferma de bovine Angus se extinde în România. Afacerea aparține acum unui fond de investiții condus de doi foști bancheri Credit Suisse CITEȘTE ȘI Ferma de bovine Angus se extinde în România. Afacerea aparține acum unui fond de investiții condus de doi foști bancheri Credit Suisse

Ambasadorul brandului Superbet în Polonia va fi fotbalistul Jerzy Dudek, fost portar al echipei Liverpool și fost membru al echipei naționale a Poloniei.

"Jerzy Dudek, eroul finalei Ligii Campionilor jucate la Istanbul, va fi acum Super-eroul care va purta noroc pariorilor pentru a obține cât mai multe satisfacții și câștiguri cu Superbet", adaugă Dobeš.

Compania-mamă a Superbet Polonia a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este director general al întregului grup de firme.

Superbet este la acest moment unul dintrei cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, cu o rețea de circa 1.000 de agenții.

Superbet Holding România operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet și Magic Jackpot.

În România, Superbet are peste 1.000 de agenții și peste 2.500 de angajați. Profitul net al Superbet România s-a ridicat anul trecut la 27,14 milioane lei, în creștere de peste trei ori față de nivelul înregistrat în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
pariu