Accor se extinde în România

Accor se extinde în România
scris 25 ian 2022

România este o piață cheie pentru Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, în regiunea ECE, cu patru deschideri în 2021 și alte două anunțate deja pentru 2022.

Brandul ibis Styles va marca încă o creștere a familiei sale, prin lansarea ibis Styles Bucharest Airport în T2 2022, o unitate cu 85 de camere, construită recent în apropierea Aeroportului Internațional Henry Coandă București.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group: Investițiile în imobiliare sunt cele mai sigure pentru că stochează valoarea, care crește în timp. Proprietățile premium au devenit o necesitate CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group: Investițiile în imobiliare sunt cele mai sigure pentru că stochează valoarea, care crește în timp. Proprietățile premium au devenit o necesitate

De asemenea, grupul va continua să dezvolte rețeaua Mercure din țară, prin deschiderea Mercure Brașov Cubix, un hotel de 57 de camere.

Penru 2022, Accor anunță 300 de noi deschideri hoteliere, în toată lumea.

Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
accor
hotel