Autobuzele etajate din Constanța, reintroduse în circulație în minivacanța de Paște și de 1 Mai

Autobuzele etajate din Constanța, reintroduse în circulație în minivacanța de Paște și de 1 Mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2019

Turiștii și constănțenii se pot plimba în minivacanța de Paște și de 1 Mai cu autobuzele etajate, acestea având aceeași rută ca și anul trecut, ajungând în Portul Constanța, dar și în zona veche a municipiului. Autobuzele etajate includ în ruta lor o sută de obiective turistice importante din Constanța și din Mamaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Regia Autonomă Transport în Comun (RATC) Constanța a anunțat, marți, că în minivacanța 26 aprilie - 5 mai reintroduce în circulație linia turistică City Tour (autobuze etajate), pe același traseu ca în anul precedent. Acesta este Gară CFR – Piața Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta - str. Termele Romane – str. Negru Vodă - str. Mircea cel Batrân - bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Stațiunea Mamaia, scrie News.ro.

ING Bank România închide “bancomatele cu scaun”. Cât timp mai pot fi folosite și variantele care rămân CITEȘTE ȘI ING Bank România închide “bancomatele cu scaun”. Cât timp mai pot fi folosite și variantele care rămân

"Autobuzele City Tour includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariu, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele", au precizat reprezentanții RATC.

Sursa citată a menționat că toate aceste atracții turistice sunt disponibile pe orice telefon prin aplicația "City Tour Constanța”, iar din acest an, aplicația poate fi instalată și pe telefoanele cu sistem de operare iOS.

Programul de circulație cu autobuzele etajate este între orele 10 și 18, cu plecare din fața Gării CFR, și între 10.12 și 17.12, cu plecare din zona Caraiman – Mamaia.

Tarifele pentru linia turistică sunt la fel ca anul trecut, adică 3 lei un tur și 5 lei hop on / hop off.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuzele etajate
constanta