Thomas Cook a fost abordată de posibili cumpărători pentru divizia turoperatoare

Thomas Cook a fost abordată de posibili cumpărători pentru divizia turoperatoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2019

Thomas Cook a fost abordată de posibili cumpărători pentru divizia turoperatoare, în timp ce creditorii companiei se pregătesc de discuții dificile legate de situația finanțelor grupului, potrivit Sky News, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania, care a scos la vânzare divizia de transport aerian, a anunțat luna trecută o evaluare a diviziei financiare, pentru a se concentra pe operațiunile de bază de pe segmentul vacanțelor, după un an 2018 dificil, scrie News.ro.

INFOGRAFICE Vacanța de vară pe Litoral, misiune imposibilă pentru mulți dintre români CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Vacanța de vară pe Litoral, misiune imposibilă pentru mulți dintre români

Potrivit unor surse citate de Sky News, fondul de investiții KKR și grupul suedez EQT Partners sunt potențiali ofertanți pentru grup, în timp ce compania chineză Fosun International ar fi printre investitorii interesați pentru divizia turoperatoare.

Thomas Cook, cel mai vechi turoperator din lume, colaborează cu consultanți ai companiei AlixPartners pentru planurile de reducere a costurilor, în timp ce un sindicat format din peste 12 bănci a angajat firma FTI Consulting pentru consultanță privind expunerea la această companie.

Thomas Cook și KKR au refuzat să comenteze informațiile. Reprezentanții EQT au refuzat să comenteze, iar cei ai Fosun nu au putut fi contactați imediat pentru comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
thomas cook
transport aerian