Barcelona, în topul rezervărilor făcute de români prin agenția de turism a Wizz Air

Barcelona, în topul rezervărilor făcute de români prin agenția de turism a Wizz Air
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

Barcelona este în topul destinațiilor preferate din Spania ale clienților Wizz Tours, cu 8% dintre rezervări, fiind a 3-a opțiune din totalul tuturor călătoriilor realizate din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Spania este una dintre preferatele turiștilor din România, în special Barcelona, Valencia, Madrid, Costa Brava sau Tenerife. Spania este foarte populară în lunile de primăvară-vară, în special în august, dar septembrie, octombrie, noiembrie sau ianuarie au, de asemenea, un grad mare de încărcare”, a declarat Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

În Spania, 39% dintre turiștii din România preferă hotelurile de trei stele, 30% pe cele de patru și doar 20% dintre ei ar alege o cazare de două stele. Procentul celor care preferă cazare de trei stele în Barcelona este puțin mai mare, adică 41%, în timp ce în hotelurile de o categorie superioară (patru stele) se cazează 23% dintre turiști, iar în cele de două stele 25%. Cât privește durata sejurului, media pentru Barcelona este de 3,9 zile, iar pentru Spania, în general, de 4,64 de zile.

FOTO Vidalis Impex, din holdingul controlat de fosta soție a generalului SRI și ex-liderului PD Viorel Stanca, obligată să vândă din portofoliu cele mai mari hoteluri din Zalău CITEȘTE ȘI FOTO Vidalis Impex, din holdingul controlat de fosta soție a generalului SRI și ex-liderului PD Viorel Stanca, obligată să vândă din portofoliu cele mai mari hoteluri din Zalău

Wizz Tours a anunțat în ianuarie că a înregistrat anul trecut un număr al pasagerilor în întreaga rețea de 71.000, cu 66% mai mult decât în 2015, iar Italia a rămas în topul preferințelor românilor.

Wizz Tours oferă turiștilor peste 30.000 de locuri de cazare, de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, și peste 150 de destinații.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
barcelona
wizz tours