Cartierul Aviației devine pietonal în weekend. Mai multe evenimente în proiectul “Străzi Deschise”

Cartierul Aviației devine pietonal în weekend. Mai multe evenimente în proiectul “Străzi Deschise”
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2023

Cartierul Aviației se redeschide în acest weekend în cadrul proiectului “Străzi Deschise”, anunță vineri primarul Capitalei, Nicușor Dan. Astfel, pe lângă traseul obișnuit de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, orele 10:00-22:00, zona cuprinsă între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu, devine pietonală în intervalul orar 10:00-21:00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Cartierul Aviației se redeschide în acest weekend în cadrul proiectului “Străzi Deschise”. Pe lângă traseul obișnuit de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, orele 10:00-22:00, zona cuprinsă între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu, devine pietonală în intervalul orar 10:00-21:00”, spune edilul.

Primarul afirmă că ”de la spectacole de teatru de stradă, ateliere de teatru pentru copii, concerte de muzică meditativă la minunate momente de acrobație, programul weekendului 9-10 septembrie include activități artistice și recreative pentru publicul de toate vârstele”.

România a trimis la Bruxelles cererea de modificare a PNRR și de adăugare a unui capitol REPowerEU CITEȘTE ȘI România a trimis la Bruxelles cererea de modificare a PNRR și de adăugare a unui capitol REPowerEU

Nicușor Dan mai arată că ”Grădina cu Filme-Cinema & More pregătește două reprezentații inedite de la ora 21:00 în ambele zile de weekend, iar iubitorii de jazz sunt așteptați la Combinatul Fondului Plastic pentru a dansa pe ritmurile unor artiști renumiți, precum Meshell Ndegeocello, Nubiyan Twist sau Tobias Hoffmann”.

”Scenele Ateneului Român și Sălii Palatului reunesc și în acest weekend muzicieni și orchestre de prestigiu în cadrul Festivalului Internațional George Enescu”, menționează primarul.

viewscnt
Afla mai multe despre
strazi deschise
cartierul aviatiei
nicusor dan