Christian’76 Tour se împrumută la Banca Românească

Christian’76 Tour se împrumută la Banca Românească

Cristian Pandel

scris 17 mai 2022

Banca Românească a acordat companiei Christian’76 Tour o finanțare în valoare de 3 milioane de euro. Fondurile sunt destinate asigurării necesarului de lichidități pentru activitatea curentă a companiei și au fost acordate cu garanție de stat emisă de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari, care acoperă 70% din finanțare.

”Acest pachet de finanțare ne sprijină într-un moment foarte important pentru companie și va fi folosit pentru desfășurarea activității noastre în conditii optime. După un an 2020 extrem de greu și provocator din toate punctele de vedere pentru turism, suntem încrezători că prin optimizările și deciziile de îmbunătățire luate în această perioadă pandemică, putem să sporim rata de profit, astfel încât să investim cu mai mare încredere în noi proiecte, în special pe zona de digitalizare a experienței utilizatorului final”, a spus Cristian Pandel, președinte Consiliului de Administrație al Christian’76 Tour.

Elon Musk încearcă să renegocieze suma cu care va cumpăra Twitter și dă un semnal că ar fi posibilă abandonarea preluării CITEȘTE ȘI Elon Musk încearcă să renegocieze suma cu care va cumpăra Twitter și dă un semnal că ar fi posibilă abandonarea preluării

Christian’76 Tour are 34 de puncte de lucru și parteneriate cu circa1.200 de agenții de turism din toată țara. În anul 2020, compania a înregistrat vânzări în scădere de 134 de milioane de lei și un profit de 1,8 milioane de lei. În anul 2021 vânzările au crescut până la nivelul de 310 milioane de lei și un profit preconizat de 7,9 milioane de lei. Pentru anul 2022 se așteaptă la o revenire puternică în industria vacanțelor și țintește o cifră de vânzări similară cu cea dinainte de pandemie, de peste 500 de milioane de lei. 

Christian’76 Tour este membru fondator al Memento Group of Companies. Din grupul de firme fac parte companii legate de activitatea de turism: Anima Wings – companie aeriană, Memento Bus – transport rutier de persoane, TUI Travel Center.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian’76 tour
banca românească