Coronavirus - Patru hoteluri din Băile Felix își suspendă activitatea

Coronavirus - Patru hoteluri din Băile Felix își suspendă activitatea
scris 12 mar 2020

Hotelurile din Băile Felix ce aparțin de S.C. Turism Felix S.A. nu vor mai primi oaspeți începând de vineri, 13 martie, urmând să își suspende activitatea până în 31 martie, a declarat managerul SCT Felix, Florian Serac.

"Așteptăm în zilele următoare să ne plece vizitatorii, dar de mâine, vineri, suntem nevoiți să ne suspendăm activitatea de gazde. Decât să se întâmple o nenorocire, adică să existe un caz, să fie hotelul aproape plin și să-i blocăm pe toți 14 zile în hotel, inclusiv personalul, mai bine închidem noi două săptămâni", a declarat Florian Serac, potrivit Agerpres.

Spania închide Prado și alte muzee din Madrid, din cauza coronavirusului CITEȘTE ȘI Spania închide Prado și alte muzee din Madrid, din cauza coronavirusului

Potrivit acestuia, este vorba despre hotelurile Lotus Therm, Internațional, Termal și Nufărul. De asemenea, va fi închis, de sâmbătă, și ștrandul Apollo. Cele două hoteluri în amenajare, Mureșul și Poienița, sunt oricum închise fiind în lucru, urmând să fie deschise în prima decadă a lunii aprilie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
băile felix
hoteluri