Creștere a numărului de căutari de cazare în România

Creștere a numărului de căutari de cazare în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2020

Pe fondul veștilor pozitive din ultimele zile, căutările de cazare la hotelurile și pensiunile din România au crescut în ultima săptămână, comparativ cu săptămâna anterioară. În egală măsură, și numărul rezervărilor a crescut cu câteva procente zilele acestea, fiind rezervări făcute pentru a doua jumătate a lunii mai, iar forma de plată preferată au fost tichetele de vacanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După două luni de stagnare și  semne de întrebare cu privire la evoluția turismului intern, anunțul autorităților privind posibila ieșire din starea de urgență începând cu data de 15 mai, relaxarea condițiilor de distanțare socială și redeschiderea hotelurilor, a avut impact imediat în rezultatele înregistrate de platforma de rezervări Travelminit.ro, cu o creștere de până la 30%..

FOTO SUA: Plaje din Georgia pline de sute de oameni care încearcă să păstreze distanțarea socială CITEȘTE ȘI FOTO SUA: Plaje din Georgia pline de sute de oameni care încearcă să păstreze distanțarea socială

Preferința românilor la acest moment se îndreaptă spre pensiunile de familie, hotelurile de mici dimensiuni sau situate în regiuni izolate, apartamente și vile de vacanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
travelminit.ro
cautari
cazare romania