EXCLUSIV FOTO - Proprietarul hotelul Horoscop din București scoate la vânzare încă un hotel, în același stil neobișnuit

EXCLUSIV FOTO - Proprietarul hotelul Horoscop din București scoate la vânzare încă un hotel, în același stil neobișnuit
scris 27 ian 2020

După ce a scos la vânzare hotelul Horoscop din București, construit în Piața Unirii, într-o zonă cu mare vizibilitate a Capitalei, proprietarul vrea să se despartă și de hotelul Horoscop pe care îl deține în orașul Găești. Victor Voichin, proprietarul celor două hoteluri, le-a scos la vânzare într-un mod ușor neobișnuit, prin prezentarea publică a numărului de telefon pe un banner, după modelul folosit de proprietarii de apartamente. 

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Proprietarul hotelurilor Horoscop a găsit o metodă inedită de a-și scoate clădirile la vânzare, în contexul în care, pentru majoritatea hotelurilor, faptul că sunt de vânzare este un fel de semisecret pe care cei care le dețin îl recunosc cu greu. Recent, însă, cum a anunțat Profit.ro, Victor Voichin a întins pe hotelul din București un banner uriaș, pe care scrie "DE VÂNZARE" și unde și-a făcut public numărul de telefon.

EXCLUSIV FOTO Bookingpedia, care administrează complexul Silver Mountain din Poiana Brașov, mai semnează o achiziție strategică - preia un nou hotel și deschide un apart-hotel de lux CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Bookingpedia, care administrează complexul Silver Mountain din Poiana Brașov, mai semnează o achiziție strategică - preia un nou hotel și deschide un apart-hotel de lux

Acest lucru s-a întâmplat nu doar în cazul hotelului Horoscop din București, ci și al celuilalt Horoscop, deținut în Găești, Dâmbovița. Pentru acest din urmă hotel, prețul indicat pe un site de specialitate este de 650.000 euro.

EXCLUSIV FOTO - Proprietarul hotelul Horoscop din București scoate la vânzare încă un hotel, în același stil neobișnuit

Hotelul Horoscop Găești are o suprafață de 950 metri pătrați și 25 de camere.

Complexul Turistic Horoscop Găești, clasificat la 3 stele superior,  este amplasat central la intersecția drumurilor către București, Târgoviște-Sinaia-Brașov și are 1 apartament, 8 camere single și 16 camere duble, precum și un ansamblu de apartamente amplasat în centrul orașului Găești, cuprinzând și un complex de 60 de locuințe. La acestea se adaugă galerii comerciale în suprafață de 3.000 metri pătrați, amplasate în centrul orașului Găești.

Contactat recent de reporterul Profit.ro în legătură cu vânzarea hotelului Horoscop din București, Voichin a răspuns irascibil, fără să știe dacă este sunat de un investitor interesat să cumpere hotelul sau de presă: "Du-te, dom'le, de-aici cu hotelul. Ai bani în geantă de deranjezi lumea?", a fost mesajul proprietarului către persoana care nu a mai apucat să se prezinte.

EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei

Hotelul Horoscop din București este clasificat la trei stele și are 11 camere, dintre care trei duplex și un apartament. La parterul hotelului se afla o pizzerie și restaurantul Horoscop, de a căror gestiune se ocupă o firmă italiană.

Hotelul este în portofoliul Fundației Culturale Religioase Victor Voichin, înființată în 2005 pentru a prelua gradual și în timp tot patrimoniul brandului Horoscop, incluzând trei hoteluri, mai multe restaurante și galerii comerciale, apartamente, locuințe.

Sub acest brand a fost înființată și Agenția Horoscop, printre primele 3 agenții turistice din țară, în 28 martie 1990, în anul 2015 având 25 ani de activitate continuă. Agenția l-a avut încă de la înființare ca asociat unic pe Victor Voichin.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel horoscop
gaesti
vanzare