Firmele de turism vând servicii la reducere, cu plata în avans. Doritorii plătesc acum și beneficiază după pandemie

Firmele de turism vând servicii la reducere, cu plata în avans. Doritorii plătesc acum și beneficiază după pandemie
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2020

Doi tineri din municipiul Târgu Secuiesc, care au înființat o mică agenție de turism printr-un program StartUp și oferă plimbări cu balonul cu aer cald, încearcă, asemenea altor întreprinzători, să-și salveze afacerea afectată din cauza pandemiei de coronavirus, acordând vouchere clienților care acceptă să plătească serviciile în avans.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kovács Gyula a declara, că oferă o reducere de 25% până pe data de 15 mai celor care fac rezervări în avans, adăugând că în acest fel, deși #stămacasă ca să #salvămvieți, putem contribui și la salvarea turismului și a micilor întreprinzători locali, scrie Agerpres.

Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa CITEȘTE ȘI Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

"Pe 13 martie noi am oprit activitatea și, deocamdată, nu știu când vom putea zbura din nou, dar ne-am gândit să vindem vouchere pe care clienții pot să le folosească până anul viitor (...) În ianuarie și februarie nu am putut zbura prea des pentru că a fost frig, dar acum e frumos, peisajele sunt superbe și e o vreme ideală pentru a înălța balonul, însă, din păcate, acum nu se poate, toată lumea s-a oprit pe loc. Sperăm că nu pentru multă vreme", a declarat Kovács Gyula.

Și alte firme din județul Covasna vând servicii cu plata în avans, printre acestea numărându-se restaurante, unități de cazare și agenții de turism.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
cazare
covasna