FOTO Lanțul hotelier Ascott intră în România

FOTO Lanțul hotelier Ascott intră în România

CapitaLand Investment. Foto - Ascott

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2023

Ascott, unul dintre cei mai mari proprietari și operatori din domeniul ospitalității la nivel mondial, va intra în România, cu brandul de lux The Crest Collection.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hotelul Central District București – The Crest Collection va avea 170 de camere și un restaurant 360 de grade la etajul 14. Pe baza acordului de management, Ascott va opera brandul The Crest Collection pentru o perioadă inițială de 25 de ani.

EXCLUSIV Fiica cea mare a lui George Becali, în discuții pentru selectarea unui operator hotelier la fostul Inter din Venus, actualul Becali Hotel CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fiica cea mare a lui George Becali, în discuții pentru selectarea unui operator hotelier la fostul Inter din Venus, actualul Becali Hotel

Valoarea investiției în noul proiect este estimată la 22 milioane euro.

Construcția hotelului este estimată să înceapă în această toamnă, cu deschiderea preconizată în primul trimestru al anului 2026.

Numărul turiștilor din insulele grecești este mai mare decât cel al localnicilor, punând sub semnul întrebării sustenabilitatea turismului CITEȘTE ȘI Numărul turiștilor din insulele grecești este mai mare decât cel al localnicilor, punând sub semnul întrebării sustenabilitatea turismului

Grupul Ascott este prezent în Asia de Sud-Est ca piețe principale, în timp ce continuă să se extindă pe piețe precum India, Vietnam, Australia, Europa și SUA, fiind deținut de CapitaLand Investments, cel mai mare REIT din Singapore și unul dintre cele mai mari din Asia Pacific, cu active în valoare de peste 65 miliarde dolari.

Ascott Limited (Ascott) este o companie din Singapore, care a crescut și a devenit unul dintre cei mai importanți proprietari-operatori internaționali de unități de cazare. Portofoliul Ascott cuprinde unități de cazare în peste 220 de orașe din peste 40 de țări din Asia-Pacific, Asia Centrală, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și SUA.

VIDEO PROFIT LIVE Bianca Vuță, Partener HR Design: Cu siguranță se vor schimba multe lucruri în procesul de recrutare. Toată această muncă urmează să fie înlocuită CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Bianca Vuță, Partener HR Design: Cu siguranță se vor schimba multe lucruri în procesul de recrutare. Toată această muncă urmează să fie înlocuită

Ascott are peste 94.000 de unități operaționale și peste 64.000 în curs de dezvoltare. Printre mărcile de apartamente cu servicii, co-living și hoteluri ale companiei se numără Ascott, Citadines, lyf, Oakwood, Quest, Somerset, The Crest Collection, The Unlimited Collection, Préférence, Fox, Harris, POP!, Vertu și Yello.

Ascott este deținută de CapitaLand Investment Limited, care a dezvoltat primul serviced apartment  de clasă internațională din Asia-Pacific, prin deschiderea The Ascott Singapore în 1984. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ascott
hotel