FOTO Ofertă: Hotel scos la vânzare cu aproape 1,5 milioane euro

scris 20 sep 2018

Hotelul de 3 stele Oxford din Timișoara, deținut de Gheorghe Alexandru Ana, care controlează și furnizorul de piese auto Anglo Cars din București, a fost scos la vânzare cu 1,49 milioane de euro. Faptul că proprietarul locuiește cu familia în București și îi este din ce în ce mai greu să gestioneze hotelul de la distanță, la care se adaugă faptul că, în ultimii ani, s-a acutizat criza de forță de muncă din turism, l-au determinat să încerce să renunțe la acest business.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Hotelul a fost inaugurat în 2007 în zona Pădurea Verde din Timișoara, pentru ca, șapte ani mai târziu, să fie complet renovat, cu 50 de locuri în 18 camere (dintre care patru apartamente), două săli de conferințe și un restaurant cu 80 de locuri.

Cea mai mare criză de angajați din turism are efecte: Deși hotelurile de pe litoral sunt încă pline, jumătate din personal a plecat deja acasă. Director de hotel - \ CITEȘTE ȘI Cea mai mare criză de angajați din turism are efecte: Deși hotelurile de pe litoral sunt încă pline, jumătate din personal a plecat deja acasă. Director de hotel - "Generațiile tinere s-au născut obosite"

Firma care operează hotelul a avut anul trecut afaceri de 1,4 milioane lei și un profit net de 408.866 lei, dublu față de anul precedent.

Potrivit reprezentanților firmei, proprietarul a decis să îl vândă pentru că locuiește cu familia în București și îi este greu să vină în fiecare lună la Timișoara pentru a se ocupa de hotel. În plus, forța de muncă din turism este tot mai greu de găsit, iar pentru a putea stopa fluctuația de personal, proprietarul ar fi nevoit să își petreacă aproape tot timpul la Timișoara, în condițiile în care are și alte afaceri în București.

FOTO Ofertă: Hotel scos la vânzare cu aproape 1,5 milioane euro

Reprezentanții firmei spun că hotelul a avut anul trecut un grad de ocupare de aproape 79%.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel oxford
timisoara
vazare