FOTO Tranzacție pe litoral - Familia Cristi Borcea vinde hotelul Pam Beach cu peste 9 milioane euro

FOTO Tranzacție pe litoral - Familia Cristi Borcea vinde hotelul Pam Beach cu peste 9 milioane euro
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 31 ian 2024

Hotelul Pam Beach (fostul hotel Muntenia) din stațiunea Olimp, clasificat la 3 stele și deținut de familia omului de afaceri Cristi Borcea, este vândut, alături de restaurant și terenurile aferente, pentru 9,2 milioane de euro, către compania Steaua de Mare H&R, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Contractul de vânzare urmează să fie semnat cel târziu la 3 octombrie 2024, conform promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare.

Turiștii care vor să vadă Delta înghețată, înscriși pe liste de așteptare. ”Este liniște, nu mai interacționezi cu o grămadă de alte bărci” CITEȘTE ȘI Turiștii care vor să vadă Delta înghețată, înscriși pe liste de așteptare. ”Este liniște, nu mai interacționezi cu o grămadă de alte bărci”

În paralel a fost semnat și un contract de închiriere, tot pentru hotelul Pam Beach și restaurantul aferent acestuia, cu o durată de până la 3 octombrie 2024. Cheltuielile de închiriere, în valoare de 800.000 de euro + TVA, vor fi plătite în două tranșe, până în iulie 2024.

FOTO Tranzacție pe litoral - Familia Cristi Borcea vinde hotelul Pam Beach cu peste 9 milioane euro

Pam Beach Olimp are 13 etaje și 210 camere modernizate în 2021, dintre care 187 duble, 12 triple și 11 apartamente.

Hotelul Concordia din Târgu Mureș, cumpărat de statul maghiar. Tranzacție de 7 milioane de euro CITEȘTE ȘI Hotelul Concordia din Târgu Mureș, cumpărat de statul maghiar. Tranzacție de 7 milioane de euro

Societatea Steaua de Mare H&R, fondată în 2023, este controlată printr-o altă firmă de Anda și Mihai Răducanu, care mai dețin și firma SDM Reparații și Amenajări S.R.L., conform termene.ro.

Complexul Steaua de Mare deține mai multe hoteluri, printre care Meduza, Delfinul, Vila Steaua de Mare, Aqvatonic și Tomis. 

FOTO Cum încearcă România să atragă turiștii străini, la târgul de turism din Madrid. Buget aproape dublu față de anul trecut CITEȘTE ȘI FOTO Cum încearcă România să atragă turiștii străini, la târgul de turism din Madrid. Buget aproape dublu față de anul trecut

Înființată în urmă cu peste două decenii, Muntenia Estival, care operează astăzi hotelul, a avut o cifră de afaceri de aproape 7,2 milioane de lei în 2022, plus 29% față de anul anterior, și un profit net de puțin peste 1 milion de lei. 

FOTO Tranzacție pe litoral - Familia Cristi Borcea vinde hotelul Pam Beach cu peste 9 milioane euro

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel pam beach
hotel muntenia
angelo borcea
complex steaua de mare