Frații Micula au vândut SIF Oltenia acțiunile la compania care operează 5 hoteluri din Băile Felix

Frații Micula au vândut SIF Oltenia acțiunile la compania care operează 5 hoteluri din Băile Felix

Hotel International

scris 20 nov 2017

Frații Micula au ieșit din acționariatul companiei hoteliere Turism Felix, care operează 5 hoteluri din Băile Felix, vânzându-și acțiunile către SIF Oltenia, care a ajuns astfel la o deținere de 24,5%. Tranzacția a fost anunțată de vineri de Profit.ro, fiind semnată pentru 7,5 milioane lei. Acționar majoritar al companiei este SIF Transilvania.

Cei doi frați controlau 7,5% din acțiuni prin Rieni Drinks, parte din grupul European Drinks.

Turism Felix (TUFE) operează 5 hoteluri din Băile Felix, respectiv International (4 stele), Termal (3 stele), Nufărul (3 stele), Poienița (3 stele) și Mureș (2 stele).

EXCLUSIV Telekom continuă să vândă proprietăți. Ultima tranzacție - o clădire din cartierul bucureștean Drumul Taberei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Telekom continuă să vândă proprietăți. Ultima tranzacție - o clădire din cartierul bucureștean Drumul Taberei

Compania care operează 5 hoteluri în stațiunea Băile Felix din județul Bihor a raportat la 9 luni un profit net de 5,32 milioane lei, în scădere cu 29,40% față de perioada similară a anului trecut. La data de 30 septembrie, compania avea active totale de 200,65 milioane lei, duble față de capitalizarea de piață, iar datoriile asumate erau de numai 10,40 milioane lei.

Turism Felix este listată la cota pieței reglementate a Bursei de Valori București din 2007 și are astăzi o capitalizare bursieră de 114,1 milioane de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turism felix
bvb
bursa
sif transilvania