Google Maps: Castelul Bran, Peleșul și Castelul Corvinilor, cele mai căutate locuri din România, în 2021

Google Maps: Castelul Bran, Peleșul și Castelul Corvinilor, cele mai căutate locuri din România, în 2021
scris 26 nov 2021

Castelul Bran, Peleșul și Castelul Corvinilor sunt locurile din România care au atras cele mai multe căutări pe Google Maps, în primele zece luni ale anului, în timp ce, la nivelul Capitalei, cele mai căutate repere culturale au fost Ateneul Român, Muzeul de Istorie și Muzeul Antipa, relevă o analiză întocmită de Google.

Cât privește căutările în Europa, Muzeul Luvru din Paris și British Museum din Londra au fost obiectivele cele mai populare pe Google Maps. În ierarhia dedicată celor mai căutate obiective culturale și turistice, după numărul de recenzii pe Google Maps, este prezent și Castelul Bran, scrie Agerpres.

Nemulțumire la Sibiu pentru deschiderea aeroportului...din Brașov CITEȘTE ȘI Nemulțumire la Sibiu pentru deschiderea aeroportului...din Brașov

În România, obiectivele culturale cu cele mai mari note pe Google Maps sunt, în ordine: Colecția Țiriac, Ateneul Român și Teatrul Național București.

"În special în perioada sărbătorilor și mini-vacanțelor, locuri precum magazine sau restaurante tind să devină aglomerate. Unii vor să evite aglomerația - cum ar fi în magazine sau mijloace de transport, alteori oamenii caută momentele când este cea mai multă lume, cum ar fi în baruri. Pentru a afla informații despre gradul de ocupare al unui loc de pe Google Maps, trebuie doar să accesezi locul respectiv și să faci scroll până la secțiunea 'Ore de vârf', unde sunt afișate aceste informații, pe zile ale săptămânii și intervale orare. Google a lansat instrumentul 'Area Busyness', care arată gradul de aglomerare în diferite părți ale orașului. Poți astfel să eviți aglomerația sezonieră din jurul unor locuri precum patinoarul sau târgul de Crăciun", precizează gigantul de tehnologie, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în topul celor mai aglomerate linii de transport în comun din România, în 2021, se află printre altele: Saturn - Bd. Gării - Rulmentul Brașov, Linia de autobuz 101 din București, Linia R434 București - Ilfov, Linia 783 București - Ilfov, Linia 76 din București, Linia 102 din Capitală și Linia 104, tot din București. 

viewscnt
Afla mai multe despre
castelul bran
peleșul