Licitații pentru 50 de subsectoare de plajă de pe litoral, cele mai multe în Mamaia

Licitații pentru 50 de subsectoare de plajă de pe litoral, cele mai multe în Mamaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2024

Aproape 50 de subsectoare de plajă de pe litoral vor fi scoase la licitație, au anunțat reprezentanții Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), care au precizat că 38 dintre acestea sunt în stațiunea Mamaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții ANAR au anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost realizată o inventariere a sectoarelor de plajă.

„Conform Ordonanței nr. 8/martie 2023, instituția noastră are în vedere organizarea în cel mai scurt timp a unei noi proceduri de licitație publică cu scoaterea la licitație a subsectoarelor neatribuite în cele trei etape organizate în 2023 și care fac obiectul Ordonanței. Este vorba despre 48 de subsectoare din stațiunile Mamaia, Constanța, Venus, Saturn, Mangalia și Vama Veche”, au precizat reprezentanții  Administrației Naționale „Apele Române”.

Zeci de români merg la schi în Bukovel, Ucraina. Trei zile la un hotel de 4-5 stele costă 150 de euro. „Pârtiile sunt mai bune decât în România”. ”Când se întorc de acolo povestesc de parcă ar fi făcut un act de eroism” CITEȘTE ȘI Zeci de români merg la schi în Bukovel, Ucraina. Trei zile la un hotel de 4-5 stele costă 150 de euro. „Pârtiile sunt mai bune decât în România”. ”Când se întorc de acolo povestesc de parcă ar fi făcut un act de eroism”

Ei au adăugat că dintre acestea 38 de subsectoare sunt din stațiunea Mamaia. Anunțul de participare va fi publicat pe site-ul instituției www.rowater.ro, în subsecțiunea „Licitații”.

Reprezentanții ANAR au mai menționat că procedura de licitație va avea loc până la sfârșitul acestei luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
plaje
licitatii
concesiune
mamaia