Ofertă pe piață - Proprietarul scoate la vânzare hotelul Parc din centrul Alexandriei. "Am o vârstă și vreau să mă plimb prin lume!"

Ofertă pe piață - Proprietarul scoate la vânzare hotelul Parc din centrul Alexandriei. "Am o vârstă și vreau să mă plimb prin lume!"
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 3 dec 2020

Hotelul Parc din centrul orașului teleormănean Alexandria a fost scos la vânzare cu 6 milioane de euro, pentru că proprietarul vrea să se retragă din afacere și să se plimbe prin lume. El spune că vinde doar hotelul și terenul de sub construcție, nu și firma care îl operează.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Hotelul Parc din Alexandria, situat în centrul orașului, are 96 de camere de două și trei stele, trei săli de evenimente, două săli de conferințe.

EXCLUSIV Grupul Nordis pregătește 6.000 de camere de hotel în următorii cinci ani pentru a deveni cel mai mare operator de profil din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Nordis pregătește 6.000 de camere de hotel în următorii cinci ani pentru a deveni cel mai mare operator de profil din România

Hotelul este deținut de Cristian Nicolescu. Contactat de Profit.ro, proprietarul a explicat că vrea să se retragă din acest business pentru a avea mai mult timp liber. "Îl vând pentru că am o vâstă și vreau să mă plimb prin lume. Am un nepot și vreau să mă plimb cu el. Mai am încă un complex turistic tot în Alexandria, iar familia mea se va ocupa în continuare doar de acela", a explicat Nicolescu.

El a explicat că nu vinde firma care deține hotelul, ci doar clădirea și terenul. Prețul cerut, de 6 milioane de euro, este, potrivit proprietarului, "ușor negociabil".

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel parc
alexandria
vanzare