P&O Cruises amână reluarea croazierelor pentru 2021

P&O Cruises amână reluarea croazierelor pentru 2021
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2020

Compania britanică P&O Cruises, diviziei a grupului american Carnival, a anunțat joi că a decis să amâne reluarea croazierelor, care sunt oprite începând din luna martie din cauza pandemiei, pentru începutul lui 2021, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, P&O Cruises, cel mai mare operator britanic de croaziere, intenționa să reia călătoriile de la mijlocul lunii noiembrie însă joi a informat că a fost nevoit să revină asupra acestor planuri din cauza evoluției restricțiilor impuse călătoriilor, scrie Agerpres.

În consecință, toate croazierele cu plecarea din Southampton (sudul Angliei) vor fi anulate până la finele lunii februarie 2021, iar cele pe care P&O Cruises le oferă în Caraibe sunt anulate până la finele lunii ianuarie 2021. Pasagerii care au făcut rezervări vor putea opta pentru rambursarea banilor sau un credit echivalent cu 125% din prețul unei viitoare croaziere.

Actorul Bebe Cotimanis va fi vocea Prima TV CITEȘTE ȘI Actorul Bebe Cotimanis va fi vocea Prima TV

În schimb, o altă divizie a grupului Carnival, operatorul italian Costa Cruises SpA, a reluat croazierele începând din data de 6 septembrie, după cinci luni de pauză.

Un vas de croazieră al concurentului Costa, compania MSC Croisieres, a reluat călătoriile încă din luna august de la Genoa.

viewscnt
Afla mai multe despre
p&o cruises
croaziere