Paradis - Vacanțe de Vis estimează că 120.000 de turiști vor cumpăra vacanțe pe litoral prin touroperator

Paradis - Vacanțe de Vis estimează că 120.000 de turiști vor cumpăra vacanțe pe litoral prin touroperator
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2018

Paradis - Vacanțe de Vis, unul din cei mai mari touroperatori dedicați litoralului românesc, a mărit, împreună cu compania aeriană parteneră Blue Air, frecvența curselor interne care leagă Oradea, Cluj și Timișoara de Constanța, primele zboruri urmând a avea loc pe 17 iunie. Compania apreciază că 120.000 de turiști vor cumpăra vacanțe pe litoral prin touroperator, din care 2.500 vor veni la mare cu avionul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru acest sezon estival, vor fi operate trei zboruri săptămânale dinspre Timișoara și Cluj și două zboruri săptămânale dinspre Oradea, scrie News.ro.

„Cred că în scurt timp din Oradea, Timișoara și Cluj Napoca vom avea zboruri zilnice către litoral și, de ce nu, chiar mai multe plecări, în fiecare zi. În pachetele turistice pe care le oferă prin agențiile de turism, turiștii vor avea parte de aceleași servicii precum cele oferite de touroperatori pentru Turcia, Grecia sau Cipru”, a declarat Aurelian Marin, director general al Paradis Vacanțe de Vis.

Agenția de turism online Fly Go și-a ridicat vânzările inclusiv prin intrarea pe nișa de city break CITEȘTE ȘI Agenția de turism online Fly Go și-a ridicat vânzările inclusiv prin intrarea pe nișa de city break

Serviciile includ bilet de avion, transfer la hotel și de la hotel și cazare cu masă.

”Paradis Vacante de Vis a achiziționat deja de la Blue Air peste 2.500 de bilete pentru rutele Oradea – Constanța, Timișoara – Constanța și Cluj Napoca - Constanța pentru sezonul estival din acest an”, anunță compania.

Touroperatorul își propune să aducă minimum 2.500 de turiști la mare cu avionul.

„Statisticile oficiale arată circa 1 milion de turiști la mare, anual. Paradis își propune 120.000 în 2018. Așadar, minimum 10% din acest număr. Oradea, Timișoara și Cluj Napoca sunt foarte importante pentru noi. Facem vânzări foarte mari în aceste orașe”, arată Aurelian Marin, precizând că biletele turistice sunt mai ieftine, cu biletul de avion inclus, decât dacă turiștii achiziționează separat biletul de avion.

El subliniază totodată că plaja s-a lărgit de la Mamaia la Eforie Nord și urmează etapa a doua, de la Eforie Sud până la Vama Veche.

Agenția “Paradis Vacanțe de Vis” a adus anul trecut 6.000 de turiști străini pe litoral.

viewscnt
Afla mai multe despre
paradis
turisti
litoral