Pensiunile și restaurantele din Poiana Brașov încep să fie închise

Pensiunile și restaurantele din Poiana Brașov încep să fie închise
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2020

Marii hotelieri din Poiana Brașov nu au închis, până în prezent, unitățile de cazare pe care le dețin, însă micile afaceri, pensiunile și restaurantele din stațiune încep să își suspende, temporar, activitatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Sunt hotelurile mari, care merg la "foc mic", cu puțini clienți și angajații străini pe care îi au și care, în anumite situații, stau acolo. (...) Hotelurile mici, pensiunile, restaurantele din stațiune au început, însă, să închidă", a declarat Roxana Cojocea, președinte al Asociației Turism Poiana Brașov.

CONFIRMARE CEC Bank amână pentru o lună plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice CITEȘTE ȘI CONFIRMARE CEC Bank amână pentru o lună plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice

Ea a precizat că, deocamdată, marii hotelieri nu iau în calcul trimiterea angajaților străini, majoritatea din țări asiatice, acasă, deoarece există speranța că situația se va redresa curând, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, mulți dintre proprietarii de restaurante din municipiul Brașov au decis să își suspende activitatea în lipsă de clienți. De asemenea, cel mai mare hotel din centrul orașului, Aro Palace, urmează să-și închidă, începând de marți, porțile, pentru a face, într-o primă fază, dezinfecție.

Potrivit unor surse din industria de ospitalitate, peste 30 de cafenele și restaurante din municipiul Brașov au decis să-și suspende activitatea pentru cel puțin două săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brașov
pensiuni