Programul ”Litoralul pentru toți” începe cel mai târziu la început de septembrie. Prețuri cu până la 70% mai mici

Programul ”Litoralul pentru toți” începe cel mai târziu la început de septembrie. Prețuri cu până la 70% mai mici
scris 18 aug 2019

Programul ”Litoralul pentru toți” va începe la sfârșit lunii august-începutul lunii septembrie, a declarat prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoș Răducan, care a precizat că tarifele vor fi stabilite de fiecare hotel în parte, care ar putea fi cu 70% mai mici față de vârful de sezon, ca și în anii trecuți.

”Am început pregătirea programului 'Litoralul pentru toți', pentru că avem nevoie de circa 20 de zile. Trebuie să știm din timp ce hoteluri se vor înscrie, am început înscrierile. Ca urmare a recomandărilor Consiliului Concurenței, noi nu mai impunem tarife. Fiecare unitate hotelieră își stabilește tarifele, la fel și perioada de desfășurare. Noi facem doar recomandarea să înceapă în perioada de extrasezon, când tarifele sunt mai mici”, a declarat Răducan, pentru News.ro.

Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client CITEȘTE ȘI Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client

Astfel, este al doilea an când fiecare hotel care participă la acest program își stabilește tariful.

”Din experiența pe care o avem, tarifele din acest program sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon”, a precizat Dragoș Răducan.

Record de pasageri care au plecat în croazieră pe mare din porturile din UE. Din porturile românești nu a pornit niciun pasager CITEȘTE ȘI Record de pasageri care au plecat în croazieră pe mare din porturile din UE. Din porturile românești nu a pornit niciun pasager

Întrebat când va demara programul, el afirmă că a propus data de 1 septembrie, dar fiecare hotel decide în funcție de gradul de ocupare.

”Astfel, unii pot începe din 28 sau 29 august, iar alții la 1, 2 sau 3 septembrie. Noi, aici (la hotelul Majestic din Jupiter), începem în 4 septembrie”, a adăugat reprezentantul FPTR, care a subliniat că patronatul va anunța ce hoteluri participă la program printr-un un comunicat în jur de 25 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoralul pentru toti
program
inceput
pret
reducere
hotel
patronat