Site-ul oficial de turism al României a redevenit funcțional sâmbătă după-amiază, după ce noul ministru a achitat suma necesară reactivării domeniului

Site-ul oficial de turism al României a redevenit funcțional sâmbătă după-amiază, după ce noul ministru a achitat suma necesară reactivării domeniului
scris 3 feb 2018

Portalul de promovare a României ca destinație turistică www.romania.travel a redevenit activ începând de sâmbătă după-amiază, noul ministru achitând suma necesară reactivării domeniului, după ce în dimineața aceleiași zile Profit.ro a publicat un articol în care semnala că portalul fusese închis pentru neplată.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, noul ministrul al Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a dispus identificarea  de urgență în Ministerul Turismului a măsurilor legale pentru preîntâmpinarea în viitor a blocării site-ului. Ministrul Turismului a plătit astăzi suma necesară reactivării domeniului de travel pentru ca portalul de promovare turistică www.romania.travel să redevină activ.

"Portalul www.romania.travel este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim sa îl menținem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică și tehnică în această speță. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan international a României ca destinație turistică”, a declarat ministrul Bogdan Gheorghe Trif.

EXCLUSIV Site-ul oficial de turism al României, închis pentru neplată. Noul ministru vrea să plătească deblocarea din banii lui UPDATE Site-ul a fost redeschis, ministerul aflând de la Profit.ro de închidere CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Site-ul oficial de turism al României, închis pentru neplată. Noul ministru vrea să plătească deblocarea din banii lui UPDATE Site-ul a fost redeschis, ministerul aflând de la Profit.ro de închidere

"Nu cred așa ceva", a fost prima reacție a noului ministru al Turismului, Bogdan Trif, atunci când a aflat de la reporterul Profit.ro că site-ul romania.travel nu mai funcționează.

În scurt timp, însă, a revenit cu o declarație în care a explicat ce se întâmplă cu portalul oficial de turism al României. "M-am interesat să văd despre ce e vorba și site-ul nu funcționează de la începutul lunii ianuarie. Domeniul a fost luat pe persoană fizică și este administrat de ministerul Turismului. Nu e cadrul legal să-l plătim, motiv pentru care o să-l plătesc eu din salariul meu de ministru, astfel încât luni să funcționeze din nou. Asta-i viața", a spus Bogdan Trif.

viewscnt
Afla mai multe despre
portal
site
turism
neplată