Sosirile în structurile de primire turistică, în creștere

Sosirile în structurile de primire turistică, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2020

Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în luna ianuarie 2020 au crescut cu 5% față de cele din luna ianuarie 2019, până la 796.300, cele ale turiștilor străini reprezentând 16%, potrivit datelor Institutului Național de Statistică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în luna ianuarie 2020 au însumat 796.300, în creștere cu 5% față de cele din luna ianuarie 2019. Din numărul total de sosiri, cele ale turiștilor români în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare au reprezentat în luna ianuarie a acestui an 84%, în timp ce sosirile turiștilor străini 16%, scrie Agerpres.

Cei mai bogați oameni ai lumii au pierdut 444 miliarde de dolari în ultima săptămână CITEȘTE ȘI Cei mai bogați oameni ai lumii au pierdut 444 miliarde de dolari în ultima săptămână

În ceea ce privește sosirile turiștilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deținut-o cei din Europa (73,2% din total turiști străini), iar din aceștia 77,8% au provenit din țările aparținând Uniunii Europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
turism
ins