Tren suplimentar pe ruta București Nord – Constanța, sâmbătă și duminică

Tren suplimentar pe ruta București Nord – Constanța, sâmbătă și duminică
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2019

CFR Călători informează că, pentru adaptarea capacității de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 - 14 iulie, va circula suplimentar un tren interregio pe ruta București Nord – Lehliu – Fetești – Constanța. Garnitura va pleca din București Nord la ora 11.15 și va sosi în Constanța la ora 13.37.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania CFR anunță că, sâmbătă și duminică, va circula un tren suplimentar către litoral pentru a face față solicitărilor tot mai mari, scrie News.ro.

Trenul va pleca din Gara de Nord la ora 11.15 și va sosi în Constanța la ora 13.37.

După ce a forțat extinderea peste Ocean cu prețuri mici de care au profitat și românii, cofondatorul și directorul general al Norwegian Air demisionează CITEȘTE ȘI După ce a forțat extinderea peste Ocean cu prețuri mici de care au profitat și românii, cofondatorul și directorul general al Norwegian Air demisionează

”Recomandăm tuturor călătorilor să își procure biletele de tren cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a transmis CFR.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
bucurești nord – constanța