Turiștii care vor să vadă Delta înghețată, înscriși pe liste de așteptare. ”Este liniște, nu mai interacționezi cu o grămadă de alte bărci”

Turiștii care vor să vadă Delta înghețată, înscriși pe liste de așteptare. ”Este liniște, nu mai interacționezi cu o grămadă de alte bărci”
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2024

Un operator turistic din Delta Dunării are deja o listă cu clienți care doresc să vină în rezervație atunci când lacurile și canalele sunt înghețate, pentru iubitorii de natură iarna în Deltă fiind un adevărat spectacol, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zilele trecute, atunci când a fost ger în Deltă, lacurile și canalele nu au înghețat, datorită temperaturii ridicate a apei, spune Iliuță Goean, unul dintre promotorii turismului lent în Rezervație, astfel că pasionații de fotografie și turiștii care vor să vadă și să imortalizeze spectacolul naturii în Delta Dunării s-au înscris pe liste așteptare, pentru a fi sunați când apele vor îngheța.

Elveția elimină controalele actelor pentru români în aeroporturi CITEȘTE ȘI Elveția elimină controalele actelor pentru români în aeroporturi

Iliuță Goean spune că iarna în Deltă poate fi o experiență fabuloasă pentru iubitorii de natură, dacă vizitatorii sunt echipați corespunzător.

”Este liniște, nu mai interacționezi cu o grămadă de alte bărci, e acea deltă în care aveai libertatea să mergi unde vrei și să nu fii călcat de nave rapide. Acum sunt 100 de specii de păsări care iernează în Deltă, oportunități pentru fotografi, pentru păsărari, pentru iubitorii de natură. Poate fi o experiență fabuloasă, dacă ești bine echipat, să mergi la un răsărit iarna, să mergi printre ghețuri”, spune ghidul.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta dunarii
turisti