Turiștii români vor putea profita de mai multe avantaje în acest sezon, prin Coral Travel

Turiștii români vor putea profita de mai multe avantaje în acest sezon, prin Coral Travel
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 mar 2023

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu acest an, turoperatorul internațional Coral Travel este prezent pe piața din România, oferind pachete de călătorie către destinații preferate de vacanță, cum ar fi Turcia, Grecia, Egipt sau Tunisia.

De acum, românii pot alege cel mai convenabil oraș de plecare în vacanță, pentru că turoperatorul Coral Travel oferă vacanțe cu plecare din 8 aeroporturi: București (Aeroportul Internațional Henri Coandă și București Băneasa - Aurel Vlaicu), Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava, Iași.

Coral Travel face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), cu peste 30 de ani de experiență pe piața globală a ospitalității. Coral Travel și-a început activitatea în 1994, iar acum operează cu succes din 13 țări. Misiunea Coral Travel a fost întotdeauna să ofere experiențe de vacanță de neuitat, confort și servicii exclusive, care satisfac toate așteptările clienților.  

În ceea ce privește varietatea de servicii, Coral Travel se diferențiază în câteva feluri. În primul rând, are propriul partener local – ODEON Tours – care asigură turiștilor ghizi proprii, flotă auto, asistență specială și mijloace de transport pentru transferuri individuale.

Mai mult, deține rețeaua Coral Group Hotels cu hoteluri proprii sau asociate, care operează conform standardelor Coral Travel Group. Propriile hoteluri sunt: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side), în Antalya (Turcia).

Turiștii români vor putea profita de mai multe avantaje în acest sezon, prin Coral Travel

Cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul estival al acestui an – Turcia, Egipt, Tunisia și Grecia – sunt disponibile în pachetele promoționale. Pentru aceste destinații, sau altele, clienții pot alege între câteva concepte unice pe piața din România:

Summer Collection – o selecție specială de hoteluri de categorii diferite, cu un raport calitate-preț foarte bun. De acum, clienții nu trebuie să își petreacă timpul căutând informații despre hoteluri. Coral Travel a făcut deja asta pentru ei. Un alt beneficiu al rezervării este condiția specială de plată - plata avansului este de doar 10%.

Coral Elite Service – pentru cei mai pretențioși clienți, o colecție de hoteluri de lux cu beneficii speciale precum ghizi profesioniști de la departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, serviciu de ghid disponibil 24/24.

Familiile pot beneficia de asemenea de promoția «2+2 = 2», deoarece doar părinții plătesc cazarea, iar copiii beneficiază de gratuitate în hoteluri selectate.

Cum se rezervă vacanțe cu Coral Travel?

Vizitezi site-ul www.coraltravel.ro și rezervi online cu posibilitatea de a plăti în tranșe, fără comision suplimentar sau alegi agenția din lista de parteneri.

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
coral travel
turiști