Turoperator: Vacanțele de Paște și de 1 Mai în Bulgaria, reprogramate în 2021 sau în această vară

Turoperator: Vacanțele de Paște și de 1 Mai în Bulgaria, reprogramate în 2021 sau în această vară
scris 1 apr 2020

Vacanțele programate pe litoralul bulgăresc de Paște și 1 Mai au fost reprogramate pe perioada Paștelui în 2021 sau în perioada de vară a acestui an, a anunțat IRI Travel, turoperatorul pe destinația Bulgaria.

"Pentru perioada Paștelui aveam 7.000 de rezervări făcute, iar pentru cea de 1 mai ajungeam la 3.000. Niciuna dintre acestea nu a mai fost păstrată pentru că toate cele peste 100 de hoteluri cu care IRI Travel lucrează vor fi închise cel mai probabil până pe data de 15 mai", a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel, potrivit Agerpres.

O companie de management al rezervărilor propune reduceri de 20% la sejururi pentru turiștii care rezervă acum vacanțe, pentru indiferent ce perioadă în următoarele 12 luni CITEȘTE ȘI O companie de management al rezervărilor propune reduceri de 20% la sejururi pentru turiștii care rezervă acum vacanțe, pentru indiferent ce perioadă în următoarele 12 luni

Reprezentanții IRI Travel susțin că au reușit o păstrare a clienților pe care i-au câștigat în perioada de dinainte de apariția pandemiei. Astfel, 9.500 de turiști și-au reprogramat vacanțele de Paște și de 1 mai pentru vara 2020, păstrând aceleași prețuri pentru pachetele acumulate, 200 de rezervări au fost reprogramate pentru perioada Paștelui 2021, care cade anul viitor în aceeași perioadă cu 1 mai, iar 300 de rezervări au fost anulate definitiv.

"Dorim să menționăm faptul că turiștii care au dorit o perioadă mai lungă de vacanță pentru vară vor plăti în plus tarifele/cameră/zi afișate pentru perioada respectivă. Spre exemplu, dacă acum un turist achiziționase 4 nopți de Paste 2020 și a amânat vacanța pentru vara 2020, dar mai vrea trei nopți în plus în perioada decisă cu consultanții noștri, acesta va plăti pentru cele trei nopți în plus tariful aplicat pentru perioada de vară, nu pentru cea de Paște", a precizat Lucian Bădîrcea.

Rezervările care au fost făcute pentru Paște și 1 mai în această perioadă sunt la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, majoritatea având regim "all inclusive", dar sunt câteva care au și demipensiune. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
vacanta
paste