Airbnb extinde perioada de facilități și lansează un fond pentru rezervări. Ce condiții sunt

Airbnb extinde perioada de facilități și lansează un fond pentru rezervări. Ce condiții sunt
scris 31 mar 2020

Platforma americană de închiriere a locuințelor în scop turistic Airbn extinde perioada în care utilizatorii pot anula rezervările fără nicio plată, în conextul situației legate de pandemia COVID-19, și anunță lansarea unui fond de 250 de milioane de dolari pentru plata gazdelor, pentru a compensa rezervările ratate sau anulate.

Utilizatorii care au rezervat anterior sejururi pe platformă cu intrări între 14 martie și 31 mai sunt acum eligibili pentru rambursări complete în conformitate cu politica „circumstanțelor atenuante” a companiei, atât timp cât rezervarea a fost făcută înainte de 14 martie.

Nici Hotelul Intercontinental din București nu scapă de impactul coronavirus. 165 de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic CITEȘTE ȘI Nici Hotelul Intercontinental din București nu scapă de impactul coronavirus. 165 de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic

Totodată, Airbnb va lansa un fond de 250 milioane de dolari prin care se va asigura că gazdele pot recupera o parte din banii pierduți din rezervările anulate.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
rezervari
gazde
inchirieri