Un sfert dintre vacanțele de Revelion în destinații exotice au fost deja rezervate. Cât costă acum o astfel de vacanță

Un sfert dintre vacanțele de Revelion în destinații exotice au fost deja rezervate. Cât costă acum o astfel de vacanță
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2017

Peste un sfert dintre vacanțele disponibile pentru perioada Revelionului în destinații exotice au fost deja rezervate, arată datele agenției de turism Eturia, românii plătind pentru o astfel de vacanță prețuri începând de la 1.450 euro/persoană și care pot ajunge până la 3.800 euro/persoană. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă până în urmă cu 3-4 ani vacanțele exotice erau rezervate în special perioadei de vară și într-o mai mică măsură anumitor săptămâni din sezonul de primăvară și toamnă, în ultimii doi ani a fost remarcat un interes în creștere pentru vacanțele exotice de Revelion. Peste 900 de rezervări au fost confirmate astfel, de la anunțarea ofertelor de Revelion și, până acum, iar majoritatea au beneficiat de un discount de rezervare timpurie, fiind ocupate deja peste 25% dintre locurile rezervate în perioada Revelionului, conform datelor agenției.

Români și străini își cumpără apartamente la mare ca proprietate periodică, inclusiv ca dar de nuntă sau pentru nepoți. Companiile le cumpără pentru angajații merituoși CITEȘTE ȘI Români și străini își cumpără apartamente la mare ca proprietate periodică, inclusiv ca dar de nuntă sau pentru nepoți. Companiile le cumpără pentru angajații merituoși

Sejururile la plajă, vedete în preferințele românilor pentru vacanța de Revelion

Și în sezonul de iarnă, ca și în restul anului, destinațiile preferate de români pentru vacanța de Revelion includ plajă, soare și relaxare. Zona Caraibelor și a Oceanului Indian ramâne preferata românilor, dar și Asia de Sud Est, atât la plajă, cât și pe continent, pentru explorarea frumuseților acestor țări.

Cele mai solicitate destinații pentru vacanța de Revelion ramân Republica Dominicană, Cuba, Maldive, Tanzania, dar și zonele mai însorite din SUA și chiar Maroc.

viewscnt
Afla mai multe despre
eturia
revelion 2018
vacante exotice