Undă verde pentru revenirea turiștilor americani în Europa, chiar și nevaccinați împotriva COVID-19

Undă verde pentru revenirea turiștilor americani în Europa, chiar și nevaccinați împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2021

Ambasadorii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene au dat undă verde miercuri introducerii Statelor Unite pe lista țărilor terțe ai căror călători, chiar și nevaccinați împotriva COVID-19, pot intra pe teritoriul UE, transmite AFP, citând surse europene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă Statele Unite, pe această listă au mai fost adăugate Albania, Liban, Macedonia de Nord, Serbia, Taiwan, Hong Kong și Macao, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Până acum, lista cuprindea doar opt țări: Japonia, Australia, Israel, Noua Zeelandă, Rwanda, Singapore, Coreea de Sud și Thailanda.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

În luna mai, Uniunea Europeană a decis să autorizeze intrarea pe teritoriul său a persoanelor vaccinate venite din țări din afara UE. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
turisti