Unul din proprietarii J’Info Tours se retrage de la conducerea companiei și transferă managementul fiicei sale

Unul din proprietarii J’Info Tours se retrage de la conducerea companiei și transferă managementul fiicei sale
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2020

Unul din proprietarii touroperatorului J’Info Tours, Carmen Pavel, se retrage de la conducerea companiei și transferă managementul fiicei sale, Jacqueline, a declarat pentru News.ro Carmen Pavel, care precizează că va ajuta în continuare pe partea de consiliere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania are în prezent un număr de 48 de angajați și estimează afaceri de 27 milioane lei pentru 2019.

J'Info Tours a fost creată în 1990 de Carmen și Aurel Pavel și are în prezent trei sucursale, în București, Brașov și Constanța.

În contextul în care le-a fost cerut să schimbe modul cum afișează ofertele și prețurile, Airbnb, Booking, Expedia Group și TripAdvisor semnează: vor trimite date despre rezervările turiștilor, vacanțele cumpărate și durata șederilor CITEȘTE ȘI În contextul în care le-a fost cerut să schimbe modul cum afișează ofertele și prețurile, Airbnb, Booking, Expedia Group și TripAdvisor semnează: vor trimite date despre rezervările turiștilor, vacanțele cumpărate și durata șederilor

”Începând din acest an, vom transfera managementul către tânăra generație, mai întâi către fiica noastră și, cât de curând și către nepoți. Ea lucrează deja parțial în companie, dar va prelua din ce în ce mai mult și acționariatul și conducerea. Mai întâi eu, apoi soțul meu vom face un pas în spate și vom rămâne numai pe partea de consiliere, cel puțin eu.

Ea afirmă că Jacqueline Pavel fiind unica fiică, nu vor exista ”dispute privind moștenierea”.

”O pregătesc de când s-a născut pentru acest moment. Acum e îndrăgostită de acest business, de turism. A urmat și foarte multe cursuri în domeniu. Chiar a spus că dacă nu le-ar fi făcut la timpul lor, i-ar fi fost mult mai greu”, a spus Carmen Pavel.

Întrebată ce va face ulterior, Carmen Pavel a spus că o va consilia în continuare pe fiica sa și va avea timp mai mult să călătorească.

Compania a făcut și un bilanț al Târgului de Turism al României, încheiat pe 23 februarie.

“Ne-au trecut pragul peste 3.000 de vizitatori, pentru care ne-am pregătit cu peste 20.000 de produse de turism si marketing. Am promovat vacanțe noi, în locuri de o fascinație aparte ca Namibia, Ecuador, Galapagos și zona Amazonului și în același timp am avut surprinzător de multe cereri pe vacanțe în America Latină, Africa de Sud, SUA, Australia și Noua Zeelandă”, a declarat Carmen Pavel, J’Info Tours.

Touroperatorul a oferit vizitatorilor târgului posibilitatea cumpărarii multor vacanțe la care discount-urile au ajuns și până la 60%.

La târg touroperatorul a lansat campania ”Vacanțe cu 1 leu”, fiind vorba un leu la propriu, felină sau leu de mare, mai exact de vacanțele în care programele destinate turiștilor includ: safari, vizite sau chiar cazare în lodge-uri (cabane) aflate în rezervații naturale, habitate ale familiilor de lei (feline) sau excursii opționale (croaziere) prin care se ajunge în locuri unde pot fi observați leii de mare.

“Prin 'Vacanțe cu 1 leu, urmărim promovarea destinațiilor ce implică un turism cu activități de aventură, în zone din Africa, Australia sau America, pentru cei care sunt pasionați de peisaje superbe și de animale sălbatice pe care le pot întalni în habitatul lor natural”, a declarat Carmen Pavel, fondator J’Info Tours.

Destinațiile recomandate pentru întâlnirile cu felinele sunt Namibia, Kenya și Africa de Sud.

“Pentru întâlnirile cu leii feline, recomandăm destinații ca Namibia, Kenya, Africa de Sud, unde se află parcuri naturale întinse pe suprafețe foarte mari și unde plimbările printre animalele sălbatice sunt de-a dreptul fascinante. Cât despre vacanțele cu leii de mare, acestea se pot petrece în Alaska, Țara de Foc cu: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine, dar și în Galapagos, Australia și Noua Zeelandă. Programele noastre în astfel de locuri cuprinzând croaziere pe parcursul cărora puteți observa atât lei de mare, cât și alte mamifere marine: delfini, balene, foci”, a adăugat Carmen Pavel.

viewscnt
Afla mai multe despre
j’info tours
carmen pavel