VIDEO Prima News: La mare, hotelurile pierd teren în fata apartamentelor. Maratonul Imobiliar cu cei mai importanți jucători, la PROFIT NEWS TV

VIDEO Prima News: La mare, hotelurile pierd teren în fata apartamentelor. Maratonul Imobiliar cu cei mai importanți jucători, la PROFIT NEWS TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2023

Pe litoral, hotelurile au deja concurență serioasă, mai ales după ce prețurile au crescut cu 15-20%, în vârf de sezon. Tot mai mulți turiști care merg la Mamaia iau în considerare cazarea la apartamente. Cele mai multe au bucătării utilate, astfel că nu cheltuiesc la fel de mult cu mâncarea ca la restaurante sau terase. În plus, le oferă mai multă intimitate. O vacanță de 10 zile la apartament costă în jur de 3.000 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Profit News TV va organiza, pe 11 iulie, Maratonul Imobiliar, ediția a II-a, la care vor fi prezenți cei mai importanți jucători de pe piața din România, reprezentanți ai autorităților, dezvoltatori, constructori, arhitecți, consultanți, finanțatori, furnizori de utilități, specialiști în dezvoltarea urbană, responsabili din administrația locală, centrală, brokeri, retaileri, evaluatori, experți financiari, arhitecți, operatori logistici.

Evenimentul va fi organizat cu sprijinul 123Credit.ro, Nordis, PAID România și Bucharest Real Estate Club (BREC)

Pe litoral sunt tot mai căutate apartamentele in regim hotelier: pe lângă prețul accesibil, care mai poate fi negociat, turiștii au parte de toate condițiile. În plus, față de un hotel au mai mult spațiu, libertate de mișcare, dar și intimitate, arată Prima News.

Surpriză - Aeroitalia vrea să cumpere o companie aeriană românească CITEȘTE ȘI Surpriză - Aeroitalia vrea să cumpere o companie aeriană românească

Acest apartament se afla in Mamaia-Nord, în zona plajelor de lux. Costă 500 de lei pe noapte în luna iulie. În august, însă, tariful mai crește cu 300 de lei.

Pe malul lacului Siutghiol, cazarea începe de la 300 de lei pe noapte. Apartamentele au un dormitor și un living în care pot sta 4 sau chiar 5 persoane. Familiile cu copii sunt clienți fideli: față de vacanța la hotel, cheltuielile sunt 30% mai mici.

Există apartamente în regim hotelier care acceptă și plata cu vouchere de vacanță, însă astfel de condiții trebuie discutate din timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
apartamente
cazare