VIDEO Prima News: Românii se tem de vacanțele în Mexic

VIDEO Prima News: Românii se tem de vacanțele în Mexic
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 ian 2023

O vacanță într-o destinație exotică este visul oricărui român și sacrificiile sunt pe măsură. Banii necesari se strâng pe parcursul a mai multe luni și nimeni nu își dorește surprize neplăcute, așa cum au pățit recent, din nou, mai mulți români la intrarea în Mexic. Turiștii au început acum să se teamă de călătorii de acest gen și caută soluții pentru astfel de situații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Andrei este student și rezident permanent în Spania. Urmează să călătorească în Mexic și chiar dacă excursia este organizată de universitatea la care învață, are temeri justificate, arată Prima News.

LISTA România are 35 de noi stațiuni turistice de interes local, inclusiv o zonă din Caracal CITEȘTE ȘI LISTA România are 35 de noi stațiuni turistice de interes local, inclusiv o zonă din Caracal

Costul unei vacanțe exotice nu este la îndemâna oricui și, de cele mai multe ori, banii necesari se strâng în timp. Poate dura luni întregi.

În ultimele luni, mai mulți români s-au confruntat cu probleme pe aeroporturile din Mexic. O parte dintre ei au fost întorși în țară, în timp ce alții au fost interogați și reținuți ore în șir.

Situația amintește de februarie 2021, atunci când sute de români au fost blocați mai multe zile pe aeroportul din Cancun.

viewscnt
Afla mai multe despre
mexic
vacante