VIDEO Prima TV - Povestea neromanțată a fostului hotel Intercontinental

VIDEO Prima TV - Povestea neromanțată a fostului hotel Intercontinental
scris 8 ian 2022

Simbol al Capitalei, hotelul InterContinental se numește acum Grand Hotel Bucharest. Inter i-am spus în ultimii aproape 50 de ani și este un punct de referință și loc de întâlnire. De acum, hotelul va intra într-un amplu proiect de renovare și modernizare.

De la 1 ianuarie, hotelul este într-un proiect uriaș de renovare. Investiția: 21 de milioane de euro. Finalizare: 2024.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Primul hotel de cinci stele din România și cel de-al doilea construit de lanțul hotelier InterContinental într-o țară comunistă a fost inaugurat în 1970, arată Prima TV.

Proiectul a fost realizat de patru arhitecți români. Chiar New York Times a anunțat atunci semnarea contractului. Investiția: 6 milioane de dolari. Ceea ce azi ar însemna 50 de milioane de dolari.

Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum CITEȘTE ȘI Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

Cel mai vizionat film românesc al tuturor timpurilor, Nea Mărin Miliardar, a fost filmat la InterContinental. Scenele savuroase au fost turnate în Imperial Suite, cel mai scump apartament al hotelului, de la etajul 19.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel intercontinental