VIDEO Prima TV: Românii nu se mai înghesuie în weekend pe litoral

VIDEO Prima TV: Românii nu se mai înghesuie în weekend pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2022

Pe litoral, ultimele zile de vară seamănă cu începutul de vacanță. Sunt zeci de mii de oaspeți în stațiuni zilele acestea, atrași de atmosfera relaxată și de prețurile mai mici. Hotelierii au constatat însă că aglomerația specifică începuturilor de weekend s-a mutat pe zilele de luni luni și marți. Turiștii au început să prefere sejurul de șase zile în loc unui city-break pe litoral de două zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Plajele sunt ticsite la prânz, aproape peste tot. Turiștii au așternut prosoape oriunde au găsit un petic de nisip liber. Unii s-au așezat chiar lângă mal, aproape cu picioarele în apă, arată Prima TV.

Dacia Spring se răzbună CITEȘTE ȘI Dacia Spring se răzbună

Deși era luni, început de săptămână, plajele din Năvodari și Mamaia Nord erau pline la prânz. Niciun șezlong nu era liber, iar cine a ajuns mai târziu s-a așezat pe prosop.

Cele mai aglomerate stațiuni sunt Mamaia, Costinești si Eforie, dar plajele sunt pline peste tot. Deocamdată, prețurile sunt la fel ca în mijlocul sezonului. Mai scad spre sfârșitul lunii, când începe și programul „Litoralul pentru Toți”.

Din 28 august, începe programul Litoralul pentru Toți. Tarifele pot ajunge și la 35 de lei camera, pe noapte într-un hotel de trei stele, fără micul dejun.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
turism