Wizz crește frecvența zborurilor pe ruta București-Londra și anunță noi curse între Hamburg și Sofia

Wizz crește frecvența zborurilor pe ruta București-Londra și anunță noi curse între Hamburg și Sofia
scris 18 mar 2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est,  anunță că va suplimenta frecvența curselor de la București la Londra (Luton) cu încă două zboruri pe săptămână, începând cu 20 mai 2016, ajungând la o frecvență de 25 de curse săptămânale.

Totodată, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat în apropiere, și va continua să ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg începând cu 17 aprilie. Odată cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua să ofere curse între regiune și Gdansk cu 4 zboruri/săptămână și către Skopje și Kyiv cu două zboruri săptămânale.

Burcea închiriază avion de la Blue Air și duce suporteri cu charterul la meciurile României de la Euro 2016 CITEȘTE ȘI Burcea închiriază avion de la Blue Air și duce suporteri cu charterul la meciurile României de la Euro 2016

Compania a mai anunțat și o nouă rută de la Sofia la Copenhaga, care va fi operată de trei ori/săptămână începând cu 13 iunie. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile la prețuri care încep de la 20 de euro.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, cu o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 și A321, care zboară pe mai mult de 420 de rute de la 24 de baze, asigurând conexiunea între 119 destinații din 38 de țări.

Cu peste 2.600 de angajați, Wizz Air a transportat anul trecut 19,2 milioane de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
curse
suplimentare