Alegeri prezidențiale în Cehia: Milos Zeman favorit conform sondajelor

Alegeri prezidențiale în Cehia: Milos Zeman favorit conform sondajelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2018

În Cehia au loc vineri și sâmbătă alegeri prezidențiale, iar președintele în exercițiu, Milos Zeman, este creditat cu prima șansă de sondajele de opinie, informează DPA. Potrivit acestora, el nu va obține însă peste 50% în primul tur, deci va avea loc și turul al doilea, pe 26-27 ianuarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dintre cei opt contracandidați ai actualului șef al statului, cele mai mari șanse de a ajunge în turul al doilea le are Jiri Drahos, în vârstă de 68 de ani, profesor de chimie, fost președinte al Academiei de Științe a Cehiei, scrie Agerpres.

Peste 600 de pacienți români s-au adresat spitalului WPK din Viena în 2017 pentru investigații și tratamente, dublu față de 2016 CITEȘTE ȘI Peste 600 de pacienți români s-au adresat spitalului WPK din Viena în 2017 pentru investigații și tratamente, dublu față de 2016

Zeman, în vârstă de 73 de ani, și-a făcut campanie cu poziții anti-imigrație și susținând ideea unui referendum privind retragerea Cehiei din Uniunea Europeană, deși el personal dorește ca țara să își păstreze statutul de membru al Uniunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
alegeri
zeman