Atenționare MAE: Restricții de circulație pentru camioane în Ungaria, perioada Sărbătorilor Paștelui romano-catolic

Atenționare MAE: Restricții de circulație pentru camioane în Ungaria, perioada Sărbătorilor Paștelui romano-catolic
scris 20 mar 2018

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ungaria că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, în perioada Sărbătorilor Paștelui romano-catolic (30 martie – 2 aprilie 2018), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricții de circulație pentru autovehiculele de transport marfă,a căror masă totală depășește greutatea de 7,5 tone, scrie News.ro.

Restricțiile vor intra în vigoare astfel: 

  • 29 martie 2018, ora 22:00, ora locală,  până pe 30 martie 2018, ora 22:00, ora locală;

  • 31 martie 2018, ora 22:00, ora locală, până pe 2 aprilie 2018, ora 22:00, ora locală.

Mirela Iovu, CEC Bank: Una din trei IMM-uri este neprofitabilă, iar 45% au capitaluri proprii negative CITEȘTE ȘI Mirela Iovu, CEC Bank: Una din trei IMM-uri este neprofitabilă, iar 45% au capitaluri proprii negative

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Budapesta: +36 1 384 7689, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Ungaria: +36 305 356 912.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internet http://budapesta.mae.rowww.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ungaria
camioane
restrictii de circulatie