Binance își restrânge serviciile în Rusia

Binance își restrânge serviciile în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2022

Binance Holdings Ltd., cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, a anunțat joi că își restrânge serviciile pentru cetățenii ruși care au active cripto cu o valoare de peste 10.000 de euro (10.912 dolari), ca urmare a celor mai recente sancțiuni adoptate de Uniunea Europeană împotriva Rusiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Adoptat la începutul acestei luni, cel de al al cincilea pachet de sancțiuni introdus de UE împotriva Rusiei vizează portofolele cripto, băncile, monedele și trusturile, în ideea de a închide posibilele portițe care ar fi permis rușilor să transfere fonduri peste hotare, scrie Agerpres.

PROFIT NEWS TV Grindeanu: Îmi doresc să păstrăm TAROM, dar pentru asta trebuie aplicată restructurarea. O companie de mărimea TAROM trebuie să aibă doar 600-700 de angajați și 90% să fie personal navigant. Au avut dublu, acum au cam 1.000! CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Grindeanu: Îmi doresc să păstrăm TAROM, dar pentru asta trebuie aplicată restructurarea. O companie de mărimea TAROM trebuie să aibă doar 600-700 de angajați și 90% să fie personal navigant. Au avut dublu, acum au cam 1.000!

Cetățenii ruși, precum și entitățile legale din Rusia care au conturi cripto cu o valoare de peste 10.000 de euro, vor avea la dispoziție 90 de zile pentru a-și închide pozițiile, a informat Binance într-un comunicat de presă.

De asemenea, platforma a informat că acele conturi care sunt afectate de restricțiile UE vor putea funcționa doar în mod de retragere și nu vor mai putea face depozite sau tranzacții.

Anunțul de joi vine după ce luna trecută Binance a decis că deținătorii de carduri emise de băncile rusești sancționate nu vor mai putea să le utilizeze pe platformă și a confirmat că persoanelor fizice sancționate li s-a restricționat accesul

viewscnt
Afla mai multe despre
binance
rusia