Borisov îi acuză pe liderii occidentali că inventează motive pentru a nu accepta Bulgaria în Spațiul Schengen

Borisov îi acuză pe liderii occidentali că inventează motive pentru a nu accepta Bulgaria în Spațiul Schengen
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2018

Premierul bulgar Boiko Borisov i-a acuzat pe liderii occidentali că inventează pretexte pentru a menține Bulgaria în afara Spațiului Schengen, transmit agențiile BTA și Novinite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Este o mare nedreptate aici. Frontiera cel mai bine păzită este aici, miliarde sunt investite în gardul de protecție, iar în practică efectul este foarte mic. Nu este drept să gândești motive care nu sunt reale doar pentru a lăsa Bulgaria în afara zonei Schengen'', a declarat Borisov, cu prilejul unei conferințe organizate joi la Bruxelles de Fundația Hanns Seidel, pe tema Balcanilor, migrației și securității regionale, scrie Agerpres.

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona nu a primit viză pentru SUA deoarece l-a insultat pe Trump CITEȘTE ȘI Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona nu a primit viză pentru SUA deoarece l-a insultat pe Trump

''Bulgaria plătește pentru acțiunile marilor jucători pe scena mondială (...) UE plătește pentru ceea ce SUA, Rusia, China și Turcia, ghidate de interesele lor geopolitice, au provocat în Siria, Libia și Afganistan'', a afirmat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
schengen